skip to Main Content

Om Copenhagen Beach Soccer Club

Sådan startede det hele…

I 2014 stiftedes foreningen, Copenhagen Beach Soccer Club (CBSC), som gør sig i den særlige fodbolddisciplin strandfodbold.

Foreningen består i dag (2021) af omkring 20 aktive medlemmer – og tusindvis af følgere på Facebook, Instagram og YouTube.

Foreningen er drevet af frivillige ildsjæle, som virkelig brænder for sporten.

I Danmark har beach soccer endnu ikke fået sit store gennembrud, men CBSC tror fuldt og fast på, at beach soccer nok skal bryde igennem i fremtiden. Derfor stiftede de landets første folkeoplyste strandfodboldforening for at tilbyde sporten i foreningsregi samt for at kunne dygtiggøre sig inden for sportsgrenen.

Sporten handler om sol, strand, musik og lækre tekniske detaljer i sandet.

Der er en superfed atmosfære omkring sporten, bl.a. med musik, mens der spilles kampe – og folk på stranden, der rammer tilskuerpladserne. Derudover har sporten en stor showfaktor, hvor saksespark og helflugtere er i højsædet.

Kerneværdierne i klubben er socialt samvær, glæde, respekt og underholdende strandfodbold.

I december 2016 meldte CBSC sig ind i DBU København for at indlede et samarbejde omkring afholdelse af beach soccer-stævner i København.

Klubben kører nu på 7. år – og har ikke det der ligner en 7-års-krise, tværtimod! Klubben deltager ikke “bare” i de store turneringer, nej, holdet spiser skeer med de dygtige hold – og udvikler sig hele tiden.

Holdet spiller ugentligt – hele året rundt – på beach soccer-banen ved Ryparken i København og Hafnia-Hallen i Valby. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil prøve kræfter med denne fantastiske sporsgren, der giver mange fede oplevelser.

** Kultur & Regler for medlemskab **
Det koster årligt 1.500 kr. at være medlem af CBSC. Det er muligt, at prøve et 3 ugers-introforløb for nye medlemmer (3 uger fra første træning skal der være indbetalt kontingent). Man kan kun repræsentere CBSC (deltage i stævner m.m.) som medlem. Det er forventeligt, at alle medlemmer kommer til de faste ugentlige træninger. Er man forhindret i at komme til træning, forventes det, at man melder afbud.

Holdfoto fra World Winners Cup (VM for klubhold)

World Winners Cup (VM for klubhold) i Alanya, Tyrkiet, der sluttede med et flot resultatet, da CBSC sluttede i top 8 (!) efter et nederlag i kvartfinalen. Vinderne Flamengo Beach Soccer 🇧🇷 slog i finalen kinesiske Meizhou Hakka, hvis hold bestod af grundstammen fra de portugisiske verdensmestre 🇨🇳 🇵🇹 – det fortæller alt om niveauet!

Flotte Beach Soccer-mål af Copenhagen Beach Soccer-spillere

Back To Top