skip to Main Content

Beach Club - fanklubben

Som medlem af Copenhagen Beach Club får du adgang til en række fordele og events

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for klubbens nye tiltag… Som noget helt nyt denne sæson, åbnes der op for tilmelding som supporter af Copenhagen Beach Soccer Club.

Som medlem af Copenhagen Beach Club får du adgang til en række fordele og events i løbet af sommeren. Derudover vil man – udover man selvfølgelig bliver supporter for Beach Soccer-klubben – få adgang til en lang række superfede strandaktiviteter på udvalgte områder i København, bl.a. Ryparkens Idrætsanlæg på Østerbro og Hafnia-Hallen i Valby.

Som nyoprettet medlem får du adgang til den lukkede Facebook-gruppe, hvorfra der opdateres nyheder og oprettes begivenheder løbende, som du kan melde dig til. I dit medlemskab er der gratis adgang til events – du skal blot medbringe dit medlemskort (digitalt) på dagen.

Til vores events vil der være forskellige discpliner i sandet, såsom:
✓ Beach Soccer
✓ Teqball
✓ Futevolei
✓ Spikeball
✓ …. Og meget mere!

Hygge, leg og sjov i sandet er omdrejningspunktet for disse events. Der vil også være konkurrencer med nogle nice præmier til de forskellige arrangementer.

*** FAQ ***

Hvad koster det at blive medlem?
Det koster ingenting.

Hvordan bliver jeg tilmeldt?
Skriv til bestyrelsen@copenhagenbeachsoccer.dk (ny e-mail er på vej), hvor du skriver dit fulde navn og telefonnummer.

Hvem står bag Copenhagen Beach Club?
Det er foreningen, Copenhagen Beach Soccer Club, der står bag dette nye initiativ – og aktive spillere i Copenhagen Beach Soccer Club vil stå til rådighed på dagen for de forskellige events.

Ønsker du, at blive medlem af Copenhagen Beach Club?

Back To Top